X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
Environment for Revit

Environment for Revit

ENVIRONMENT este o aplicatie de tip plugin pentru Autodesk Revit, utilizata pentru amenajari exterioare, design urbanistic si peisajistica.
Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 2,487.20 lei
-
+
2,487.20 lei Adauga in cos
de la 2,487.20 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  
Cu ajutorul ENVIRONMENT arhitecti si alti proiectanti implicati in amenajarile de spatii exterioare pot sa-si elaboreze proiectele utilizand tehnologia BIM si sa beneficieze atat de functionalitatea Revit dar si de functii flexibile si eficiente specifice domeniului.
 

Principalele instrumente oferite de ENVIRONMENT:

  • Parapeti si ziduri de inaltime variabila aliniati in plan vertical cu suprafata topo pe care sunt plasati si caracteristicle acesteia.

  • Borduri, encadramente, rampe si garduri de imprejmuire
  • Transformarea suprafetelor topo in elemente de tip floor, cu pastrarea liniilor de contur si etichetele acestora.

  • Adaugarea de linii de contur la inaltimea dorita de utilizator, pentru a modifica topografia zonei.
  • Generarea de suprafete de teren folosind muchii existente in model.
  • Functii de analiza a pantelor si elevatiilor, codificarea pe culori a suprafetelor, legende si tabele cu ariile amenajate
  • Planificarea suprafetelor cu vegetatie si modelarea automata a acestora. ENVIRONMENT dispune de functii de amplasare automata a vegetatiei in arii selectate, in baza unor reguli definite de utilizator.

  • Amplasarea automata a familiilor Revit in model folosind pozitia blocurilor dintr-un fisier CAD atasat.
  • Masuratori: distanta dintre doua puncte in vedere 3D, lungimea totala a unei linii in model, functii de selectie a obiectelor pe baza proprietatilor comune.

Pentru a veni in sprijinul inginerilor topometristi si proiectantilor implicati in problematica de cadastru, ENVIRONMENT permite exportul topometriei in format LandXML, astfel incat proiectele Civil 3D sa poata fi permanent sincronizate cu modelul Revit.

Pachetul Autodesk Revit + Environment a devenit in ultimii ani un standard de proiectare BIM pentru amenajarile exterioare si este deja inclus in programele de instruire specifice industriei la nivel international.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
whatsapp