X

Logheaza-te

Ti-ai uitat parola? Conectează-mă

Client nou? Creati-va cont

X
- 764.46 lei
Sefaira
Sefaira

Simulari si analiza energetica pentru pentru proiecte de constructii, compatibil SketchUp si Revit

Durata Mod licenta Pret (fara TVA) Total
1 an Single User 9,555.77 lei 8,791.31 lei
-
+
8,791.31 lei Adauga in cos
8,791.31 lei
9,555.77 lei (fara TVA)
Adauga la favorite  

Sefaira este aplicatia cloud de analiza energetica a cladirilor oferita de Trimble, care dispune de o interfata intuitiva, ofera performanta de calcul in timp real si rapoarte detaliate asupra performantelor energetice ale unei cladiri.

Functiile Sefaira permit estimarea consumului energetic pentru un proiect, simulari pentru disponibilitatea luminii naturale, estimari pentru consumul de apa si evaluari pentru eventuale capacitati de producerea energiei regenerabile.

Sefaira accepta pentru analiza modele 3D realizate cu SketchUp sau Revit si pune la dispozitie pe site-ul web de acces aplicatii plug-in pentru ambele cazuri.

Instalarea aplicatiei plug-in permite o analiza preliminara si posibilitatea de upload a proiectului in cloud.

Partea web a aplicatiei este dedicata simularilor complexe si ofera rezultate in format grafic, dar si comparative intre diferite variante ale proiectului.

Performanta energetica a cladirilor poate fi analizata inca din stadiul de design conceptual pentru a preveni modificari costisitoare in stadii avansate ale proiectelor.

Simulari si analize oferite de Sefaira:

  • Calcule privind cantitatea de CO2 emisa si impactul unei solutii bazate pe energie regenerabila
  • Dimensionarea corecta a instalatiilor HVAC, explorarea mai multor variante pentru reducerea costurilor cu necesarul de incalzire si racire
  • Comparative intre variante de planuri, metode de envelopare pentru a alege cea mai buna varianta din punct de vedere energetic prin iteratii si rafinarea optiunilor
  • Optimizarea suprafetelor vitrate pentru un balans corect intre iluminarea naturala si performanta energetica
  • Analiza factorilor care influenteaza confortul termic al ocupantilor si alegerea celor mai bune variante de materiale pentru envelopa cladirii si solutii HVAC
  • Rapoarte detaliate ce pot fi partajate cu alti colaboratori in proiect

Rapoartele si recomandarile Sefaira sunt bazate pe standarde industriale recunoscute international, sunt oferite in format usor inteligibil, au excelenta calitate grafica si pot fi descarcate local din aplicatie.

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Simulari si analiza energetica pentru pentru proiecte de constructii, compatibil SketchUp si Revit

whatsapp